Alles wat er met Optimit mogelijk is

Verstuur facturen, beheer je contacten, voeg bonnetjes en facturen toe, registreer je uren en nog veel meer. Allemaal met 1 online tool.

Gratis proberen
geheel vrijblijvend - geen creditcard of betaling nodig
Verkoopfacturen

Maak en verstuur binnen no-time een factuur

Met Optimit factureer je snel, eenvoudig en efficiënt. Maak facturen in eigen huisstijl, voeg bijlages toe, koppel aan je bank voor inzicht in betaalstatus en stel desgewenst periodieke facturen in met de extra module 'Abonnementen'.

Verkoopfacturen
Inkoopfacturen

Digitaliseer alle rompslomp

In Optimit verzamel je al je inkomende facturen en bonnetjes op één centrale plek. Je bekijkt, accordeert of weigert facturen in een handomdraai en koppelt een factuur desgewenst aan meerdere projecten. 

Inkoopfacturen
Projecten

Regie over projecten

Met Optimit heb je helder overzicht en inzicht in de actuele financiële status van een project. Met ingestelde projectbudgetten bewaak je overschrijdingen en met de koppeling van inkoopfacturen, verkoopfacturen en gewerkte uren houd je winstmarges scherp in de gaten. Met Optimit heb je de regie over projecten zelf in handen.

Projecten
Offertes

Gemakkelijk offertes maken

Bespaar zeeën van tijd en verkoop meer. Met Optimit maak je in no-time overtuigende offertes in de huisstijl van je bedrijf. Versturen kan rechtstreeks via e-mail. Gaat de offerte door? Dan zet je deze gemakkelijk en snel om in een factuur.

Offertes
Betaalopdrachten

Betaalopdrachten: slim, makkelijk en snel.

Met Optimit hoef je facturen niet meer stuk voor stuk te betalen. Met gebruik van betaalopdrachten regel je de betaling van meerdere facturen in één keer. Slim, makkelijk en snel.

Betaalopdrachten
Abonnementen

Maak periodieke facturen

Verstuur je periodiek dezelfde facturen naar dezelfde klanten? Optimit kan jou hierbij behoorlijk wat werk uit handen nemen. Maak eenmalig een factuur en Optimit verstuurt deze automatisch op de gewenste datum. Elke week, elke maand, elk kwartaal of elk jaar.

Abonnementen
Mandagenstaten

Maak snel en gemakkelijk een mandagenstaat

Ben jij een zzp'er in de bouw? Dan is de module Mandagenstaten van Optimit voor jou onmisbaar! In Optimit maak je in 'no time' een weekoverzicht van gewerkte uren.

Mandagenstaten
Urenregistratie

Overzichtelijke urenregistratie

In Optimit registreer je simpel alle gewerkte uren die je vervolgens eenvoudig koppelt aan een project. Zo zie je in één overzicht duidelijk per medewerker de gewerkte uren en per project de gemaakte kosten.

Urenregistratie
Orders

Knip je facturen op in meerdere termijnen

Groot project opknippen in deel-facturen zonder het betaaloverzicht te verliezen? Met Optimit Verkooporders behoud je gemakkelijk het overzicht van al betaalde deel-facturen en wat er nog gefactureerd moet worden. Bepaal vooraf op welke datum de deel-facturen betaald mogen worden en Optimit regelt de rest. Met deze module voorkom je dubbele betalingen en vergeten facturen.

Orders

Probeer Optimit twee weken helemaal gratis!

Niet helemaal tevreden na 14 dagen? Dan betaal je helemaal niets.

Gratis proberen
geheel vrijblijvend - geen creditcard of betaling nodig