Mkb-bedrijven

Voor wie professioneel en overzichtelijk wil ondernemen

Mkb-bedrijven

  • Factureer snel en simpel
  • Creëer professionele offertes
  • Bundel facturen en regel betaling in één keer
  • Creëer helder overzicht in je financiële situatie
Gratis proberen
geheel vrijblijvend - geen creditcard of betaling nodig

1.

Beheer inkoopfacturen

Optimit verzamelt inkomende facturen op één centrale plek. Je bekijkt, accordeert of weigert facturen in een handomdraai en koppelt een factuur desgewenst aan meerdere projecten. En met één druk op de knop selecteer je alle vervallen facturen om directe betaling te regelen.

Inkoopfacturen
2.

Betaalopdrachten: slim, makkelijk en snel.

Met Optimit hoef je facturen niet meer stuk voor stuk te betalen. Met gebruik van betaalopdrachten regel je de betaling van meerdere facturen in één keer. Slim, makkelijk en snel.

Betaalopdrachten
3.

Gemakkelijk offertes maken

Bespaar zeeën van tijd en verkoop meer. Met Optimit maak je in no-time overtuigende offertes in de huisstijl van je bedrijf. Versturen kan rechtstreeks via e-mail. Gaat de offerte door? Dan zet je deze gemakkelijk en snel om in een factuur.

Offertes
4.

Snel facturen maken

Met Optimit factureer je snel, eenvoudig en efficiënt. Maak facturen in eigen huisstijl, voeg bijlages toe, koppel aan je bank voor inzicht in betaalstatus en stel desgewenst periodieke facturen in met de extra module 'Abonnementen'.

Verkoopfacturen
5.

Knip je facturen op in meerdere termijnen

Groot project opknippen in deel-facturen zonder het betaaloverzicht te verliezen? Met Optimit Verkooporders behoud je gemakkelijk het overzicht van al betaalde deel-facturen en wat er nog gefactureerd moet worden. Bepaal vooraf op welke datum de deel-facturen betaald mogen worden en Optimit regelt de rest. Met deze module voorkom je dubbele betalingen en vergeten facturen.

Orders

Probeer Optimit twee weken helemaal gratis!

Niet helemaal tevreden na 14 dagen? Dan betaal je helemaal niets.

Gratis proberen
geheel vrijblijvend - geen creditcard of betaling nodig