Bouw, Constructie & Installateurs

Voor stoere ondernemers zoals jij

Bouw, Constructie & Installateurs

  • Helder overzicht van financiële situatie per project
  • Gemaakte en verwachte kosten duidelijk op een rij
  • Budgetbewaking lastig? Niet met Optimit
  • Kosten voor materiaalverbruik simpel te verdelen over meerdere projecten
  • Urenverantwoording was nog nooit zo makkelijk
Gratis proberen
geheel vrijblijvend - geen creditcard of betaling nodig

1.

Financieel overzicht, dat wil elke ondernemer in de bouw

Optimit geeft jou een compleet en helder overzicht van de financiële status van een project. Met vooraf bepaalde projectlimieten zie je exact de reeds gemaakte kosten én de nog te verwachten kosten. Projectdocumenten zoals foto's, bouwtekeningen of offertes voeg je eenvoudig toe en vind je bovendien weer makkelijk terug. 

 

Projecten
2.

Voeg inkoopfacturen via e-mail toe

Verstuur je een inkoopfactuur naar je Optimit e-mailadres, dan koppel je deze vervolgens in Optimit gemakkelijk aan het betreffende project. Optimit herkent factuurgegevens automatisch en verwerkt deze in het totaaloverzicht. Bedragen die je hebt uitgegeven aan bijvoorbeeld materialen vind je in één overzicht bij elkaar. 

Inkoopfacturen
3.

Met 1 druk op de knop een complete urenverantwoording

In Optimit registreer je simpel alle gewerkte uren die je vervolgens eenvoudig koppelt aan een project. Zo zie je in één overzicht duidelijk per medewerker de gewerkte uren en per project de gemaakte kosten.

Urenregistratie
4.

Maak simpel en snel een mandagstaat

Ben jij een zzp'er in de bouw? Dan is de module Mandagenstaten van Optimit voor jou onmisbaar! In Optimit maak je in 'no time' een weekoverzicht van gewerkte uren.

Mandagenstaten
5.

Overtuigende offertes en snel klaar

Bespaar zeeën van tijd en verkoop meer. Met Optimit maak je in no-time overtuigende offertes in de huisstijl van je bedrijf. Versturen kan rechtstreeks via e-mail. Gaat de offerte door? Dan zet je deze gemakkelijk en snel om in een factuur.

Offertes
6.

Bundel inkoopfacturen en betaal in één keer

Met Optimit hoef je facturen niet meer stuk voor stuk te betalen. Met gebruik van betaalopdrachten regel je de betaling van meerdere facturen in één keer. Slim, makkelijk en snel.

Betaalopdrachten
7.

Factureren is easy. Echt.

Met Optimit factureer je snel, eenvoudig en efficiënt. Maak facturen in eigen huisstijl, voeg bijlages toe, koppel aan je bank voor inzicht in betaalstatus en stel desgewenst periodieke facturen in met de extra module 'Abonnementen'.

Verkoopfacturen

Probeer Optimit twee weken helemaal gratis!

Niet helemaal tevreden na 14 dagen? Dan betaal je helemaal niets.

Gratis proberen
geheel vrijblijvend - geen creditcard of betaling nodig